2010. november 25., csütörtök

Glee 2. évad - 1. rész zenei recap

Imádom a Glee-t. Az oka első sorban a zene, másodsorban, hogy annyira könnyen kikapcsol, ráadásul szociológiai tanulmánynak se utolsó. Na meg az sem elhanyagolható, hogy a világ egyik legjobb pasija is szerepel benne. Igaz, K ügynök? Dönci...

Ha valaki szerette az apáca showban a kórus jeleneteket, akkor az ezt a sorozatot is imádni fogja. Az egyik kereskedelmi csatornán szombat délutánonként megy az első évad épp.

Nos, nézzük, hogy a 2. évad zenéi mennyire jönnek be nektek.

Az első rész címe: Audition
Elkezdődött az új év. A kórus megpróbál néhány új tagot toborozni, hisz idén a kórus döntő New Yorkban lesz...
Empire State of Mind


Rachel a női mosdóban talál új lehetséges tagra... ellenfélre Sunshine Corazon személyében, akivel egyből egy kis zenei párbajba is keveredik, aminek aztán a pótolhatatlan Sue Sylvester vet véget, olyan Sue-s módon...
Telephone



Közben a srácok is találnak egy lehetséges új tagot a szintén frissen az iskolába érkezett focista srác személyében. Nagyon szőke, hatalmas ajkai vannak, de énekelni azt tud... Nem is gondolnátok, hogy ezek a srácok mind közelebb vannak a 30-hoz mint a 20-hoz, pedig 16 éveseket alakítanak.
Billionaire



Eközben Rachelnek szinte agyára megy a gondolat, hogy Sunshine átveheti tőle a szólista szerepet a kórusban, ezért a csajszit elküldi a meghallgatás helyett egy drogtanyára. Mikor a többiek rájönnek, hogy mit tett eléggé összevesznek vele. De addigra már ő maga is rájön, hogy nagyon nagyot hibázott.
What I Did for Love



Végül Sunshine mégis hajlandó elénekelni egy dalt, hogy kiderüljön, alkalmas lenne-e a New Directions kórusába. A hatás több, mint elsöprő. Az énekesnőről - Charice - annyit, hogy már kb. 5 évesen ilyen hangja volt és Ázsia szerte zenei szenzáció volt. Hallgassátok!
Listen



Ám itt mégsem jó minden, ha a vége jó, ugyanis a Vocal Adrenalin, a New Directions legnagyobb ellensége egyszerűen lenyúlja Sunshine-t az orruk elől. Rachel pedig kénytelen a bántudattal együtt élni.

2 megjegyzés:

  1. gleeee :-) mi még nem kezdtünk neki a másodiknak (glmore girls darálásban vagyunk) de már nagyon várom h sorra kerüljön. annyira jó... :-)

    VálaszTörlés
  2. Szia Lilla! Én oda meg vissza vagyok a sorozatért szintén, és el sem tudtam képzelni, hogy ne üljek le elé hétről-hétre. Bár a második évad kétségtelenül durva változásokat hoz a srácok életébe. Még mázli, hogy 3. évad már biztos, hogy lesz. :)

    VálaszTörlés