Archív, Gylaogbéka cukormentes konyhája - 2010.08.23.
Nagyon szeretem az építészetet, a régi és új tervezésű épületeket és szívesen kísérek figyelemmel ilyen jellegű oldalakat a neten is, miközben az utcán járva az épületeket figyelve rohanok ide-oda. Ma épp egy Kaliforniában most nyílt étteremre bukkantam, melyet az UXUS tervezett meg belülről.
Az étterem belsőépítészeti megoldásait már most a világ leginnovatívabbjai között tartják számon.
A Selzim Restaurant Group adott megbízást a tervező iroda számára, hogy 4 millió dollárból hozza létre az Ellát, mely 710 négyzetméteren 250 vendég befogadására alkalmas.
Részemről túl rideg és hatalmas, ahogy a képeket elnézegettem. Szívesen szerveznék ide egy céges vacsorát, vagy nagyobb partit, de magánemberként nem választanám ezt az éttermet egy meghitt vacsorához, vagy akár egy kellemes ebédhez.
A spaletták a plafon egy részén és a pult teteje körül nagyon tetszenek, de a vendég székek és a padlóburkolat kiábrándító. Mivel oda vagyok a hatalmas ablakokért és az általuk biztosított világos terekért, ezért azok nálam mindenképpen plusz pontot jelentenek.
Persze amíg kontinensek választanak el ettől az étteremtől, addig nincs is min aggódni...
Projekt: Ella étterem & bárTervező iroda: UXUS
Hely: Kalifornia, Sacramento
Költségvetés: 4 millió USA dollár
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése