2011. szeptember 18., vasárnap

Kukoricás, tonhalas óriás kagylótészta

Íme, egy recept, ami eddig nem került publikálásra. Nem azért, mert... na jó, lusta voltam. Pedig finom és egyszerű.



Hozzávalók:


személyenként 8-10 db óriás kagyló - csomagoláson a szénhidrát tartalom
1 doboz tonhal konzerv
3-4 kanál morzsolt kukorica - 100g/24g CH
só, bors, olívaolaj, kevés citromlé

Elkészítés:

1, a tésztát 8 perc alatt, lobogó vízben főzzük meg
2, a tonhalat, egy serpenyőben, a kukoricával futtassuk meg egy kis olajon, majd fűszerezzük és öntsük nyakon egy kevés (1 ek.) citromlével
3, ha kész a tonhal, akkor a tányérra szedett kagylókba töltsük bele és kedvünk szerint tálaljuk előételnek, főfogásnak.



Sajttal pl: penészes, kék sajt mártással, más fűszerekkel tovább bolondíthatjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése